Werken bij Nebim

Werken bij Nebim

Denken in oplossingen

Wij zijn een internationaal bedrijf en een begrip in de transportwereld. Onze bedrijven zijn door de jaren heen steeds verder gegroeid: meerdere vestigingen, groter geografisch gebied en toename van activiteiten die worden uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen.

 

Nieuwe collega’s worden continu ondersteund om zich thuis te voelen bij Nebim. Uiteraard verwachten we van onze medewerkers de nodige zelfstandigheid, maar je bent niet alleen: we begeleiden je waar mogelijk en nodig. In sommige functies is bijscholing vanzelfsprekend, zoals de technische trainingen voor monteurs. Hiervoor hebben we zelfs eigen trainers (lees meer hierover bij Werken en Leren). Maar ook als je je verder wilt ontwikkelen, bieden we daarvoor volop mogelijkheden.

Creativiteit wordt gewaardeerd. Denken in oplossingen in plaats van problemen en de gebaande paden durven te verlaten, wordt bij Nebim aangemoedigd.

 

Bij Nebim werken deskundige medewerkers die alles weten over transportmiddelen. Altijd op de hoogte van de laatste stand der techniek, opgeleid door Volvo / Renault en met ruime praktijkervaring. Medewerkers hebben de mogelijkheid zich te ontplooien.

Nebim in Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert
+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu

NEBIM.EU
Nebim in België
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)
+32 (0)9 216 76 10
info@nebim.eu