Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Coördinator Business Support

Weert

Fulltime / Parttime

Tijd voor iets nieuws?
Word
Coördinator Business Support bij Nebim 

Volvo Trucks en Renault Trucks

Ga jij graag op onderzoek uit, wil je nieuwe dingen leren en werk je graag binnen een dynamisch, gezellig en ambitieus team? Dan zoek niet verder en word Coördinator Business Support bij Nebim!

We innoveren in een razend tempo. Als officieel Volvo Trucks en Renault Trucks dealer bieden wij een volledige range aan elektrische trucks en lichte bedrijfswagens. Als Nebim vervullen wij hiermee ook een belangrijke rol in verduurzaming van het wegtransport. In deze functie ben jij de specialist die samen met ons deze uitdaging aangaat en biedt de nodige ondersteuning op het gebied van data, statistieken en analyses. Benieuwd hoe jouw dag als Coördinator Business Support bij Nebim eruit ziet?

Met jouw analytische skills als Coördinator Business Support verzamel en onderhoud je data uit onze rapportage systemen en analyseer je deze. Vertaalt deze naar innovatieve en (her)bruikbare oplossingen en borgt de kwaliteit binnen Nebim. Je informeert jouw collega’s bij het signaleren van trends en meet de performance van onze business aan de hand van deze data. Daarnaast ontwikkel en genereer je diverse rapportages voor directie, management en de diverse afdelingen.

Wat krijg je van ons?

Competitief salaris

Vergoedingen

Eindejaarsuitkering

Vast dienstverband

Goed pensioen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Goede werksfeer en diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

HBO niveau

Opleiding richting Bedrijfskunde of Commerciële Economie

Enkele jaren relevante werkervaring

Ook starters zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren

Analytisch inzicht

Proactieve houding

Communicatieve vaardigheden

Nederlands en Engels in woord en geschrift

Drive om jezelf te ontwikkelen

Plezier in werk en privé

Wij gaan voor plezier in werk

Iedere dag met een lach op je gezicht aan het werk met enthousiaste collega’s. Dat is waar wij als Nebim naar streven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we je natuurlijk graag een competitief salaris met extra’s. Maar het belangrijkste: we stemmen graag jouw wensen voor werk en privé met elkaar af.

Streven naar een goede afstemming privé en werk

Want we waarderen jou als persoon en daar hoort ook je thuissituatie bij. We proberen je rooster af te stemmen op je thuissituatie, zodat je bijvoorbeeld je kinderen naar school kunt brengen. Je krijgt van ons de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren. Tijd voor je gezin of hobby is waar het bij ons ook om draait.

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Rob Evers

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Rob Evers, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt hem per mail via rob.evers@nebim.eu of telefonisch via +31 6 23 51 24 85 (ook WhatsApp).

Direct appen met Rob

Contact met Rob - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker in Elsloo zorg je voor een correcte afwikkeling van alle activiteiten in het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig bestellen en leveren van onderdelen / accessoires…

Lees meer
Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker in Weert zorg je voor een correcte afwikkeling van alle activiteiten in het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig bestellen en leveren van onderdelen / accessoires…

Lees meer
{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: pdf, docx. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This