Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Financieel administratief bediende

Gent

Fulltime

Tijd voor iets nieuws! 
Word
financieel administratief bediende bij Nebim 

Logo Volvo Trucks en Renault Trucks

Als financieel administratief bediende maak je deel uit van de administratieve afdeling. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket van boekhoudkundige en financieel administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding. Dit houdt in dat je instaat voor het correct verwerken en opvolgen van de inkomende facturen, 2e boekingslijsten en het klaarzetten van betalingsvoorstellen. Je verwerkt bankafschriften, diverse boekingen en volgt openstaande leveranciers op.

Daarnaast ondersteun je de collega’s en bereid je boekingen voor die betrekking hebben tot de maand-/jaarafsluiting. Op termijn bereid je de BTW en IC-aangifte voor en verzend je die in samenspraak met de financieel manager. 

Je werkt nauw samen met de financieel manager. Je krijgt een uitgebreide basisopleiding en een continue on-the-job training. Jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Jouw ervaring wordt gewaardeerd en jouw inzet wordt goed beloond.

Schoolverlaters zijn eveneens welkom. Wij zijn een alledaagse organisatie waarin iedereen erg toegankelijk én welkom is. We gaan voor kwaliteit en steken onze mening niet onder stoelen of banken. Als werknemers zichzelf waarmaken, dan aarzelen wij niet om hen hiervoor te belonen.

Wat krijg je van ons?

Aantrekkelijke verloning

Extralegale voordelen

Aangenaam uurrooster

Vast dienstverband

Groepsverzekering

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Een organisatie met toekomstvisie

Goede werksfeer in een team van 4 personen

Diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

Basiskennis boekhouden

of gelijk aan ervaring

Kennis van de BTW-wetgeving

Administratief en punctueel

Vlot overweg met MS Office

Klantgericht en flexibele teamplayer

Verantwoordelijkheidsgevoel

Oplossingsgericht en georganiseerd

Je weet van aanpakken

Analytisch inzicht en leergierig

Discreet

Ambitie om jezelf te ontwikkelen

Plezier in werk en privé

Wij gaan voor plezier in werk

Iedere dag met een lach op je gezicht aan het werk met enthousiaste collega’s. Dat is waar wij als Nebim naar streven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we je natuurlijk graag een competitief salaris met extra’s. Maar het belangrijkste: we stemmen graag jouw wensen voor werk en privé met elkaar af.

Streven naar een goede afstemming privé en werk

Want we waarderen jou als persoon en daar hoort ook je thuissituatie bij. Je krijgt van ons de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren. Tijd voor je gezin en hobby is waar het bij ons ook om draait.

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Melissa Herman

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Melissa Herman, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt haar per mail via Melissa.herman@nebim.eu of telefonisch via +32 479 37 02 45‬ (ook WhatsApp).

Direct appen met Melissa

Contact met Melissa - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: pdf, docx. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This