Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Magazijnmedewerker (e-commerce)

Weert

Fulltime / Parttime

Word jij onze nieuwe magazijnmedewerker

Volvo Trucks en Renault Trucks

In de functie van allround magazijnmedewerker sta je o.a. onze klanten en collega’s telefonisch en per mail te woord omtrent alle (online) bestellingen en overige vragen. Het opvolgen en verwerken van bestellingen via onze WordPress webshop. 

Je zorgt dat onze webshop nebimusedparts.com up-to-date is en daarnaast kun je je creativiteit kwijt op onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar ook met het samenstellen van onze digitale nieuwsbrieven en maandacties.

Nebim Used Parts levert gebruikte Volvo en Renault truckonderdelen. We garanderen kwaliteit en service door zorgvuldige demontage, controle, opslag en verzending van onderdelen. We gebruiken hiervoor onze eigen ontwikkelde systemen en webshop.

Wat krijg je van ons?

Goed salaris

Vergoedingen / toeslagen

Eindejaarsuitkering

Vast dienstverband

Goed pensioen

Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Goede werksfeer en diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

MBO niveau

Affiniteit met techniek

Ervaring met E-commerce

Kennis van WordPress

Taalkennis Engels en Duits

Teamplayer

Kwaliteitsbewustzijn

Communicatieve vaardigheden

Ambitie om jezelf te ontwikkelen

Plezier in werk en privé

Wij gaan voor plezier in werk

Iedere dag met een lach op je gezicht aan het werk met enthousiaste collega’s. Dat is waar wij als Nebim naar streven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we je natuurlijk graag een competitief salaris met extra’s. Maar het belangrijkste: we stemmen graag jouw wensen voor werk en privé met elkaar af.

Streven naar een goede afstemming privé en werk

Want we waarderen jou als persoon en daar hoort ook je thuissituatie bij. We proberen je rooster af te stemmen op je thuissituatie, zodat je bijvoorbeeld je kinderen naar school kunt brengen. Je krijgt van ons de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren. Tijd voor je gezin en hobby is waar het bij ons ook om draait.

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Rob Evers

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Rob Evers, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt hem per mail via rob.evers@nebim.eu of telefonisch via +31 6 23 51 24 85 (ook WhatsApp).

Direct appen met Rob

Contact met Rob - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

Business Analist

Business Analist

Als Business Analist wil je nieuwe dingen leren en werk je graag binnen een dynamisch, gezellig en ambitieus team in Weert.

Lees meer
Busmonteur

Busmonteur

Als busmonteur in het Limburgse Heuvelland verzorg je het onderhoud en repareer je met veel plezier aan Volvo bussen in Elsloo.

Lees meer
{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

Solliciteer direct

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This