Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Online marketeer

Weert

38 uur/week

Vind jij of lijkt jou de automotive branche een mooie omgeving waar jouw marketing talent helemaal tot zijn recht kan komen?

Word dan onze online marketeer binnen Nebim Groep

Nebim Groep<br />

Als online marketeer vragen wij eigenlijk één ding van je: groei creëren. Dit kan zijn, hogere naamsbekendheid, onze positie in de markt versterken, uitbreiding van ons productengamma, extra omzet, noem maar op. Jij zorgt er met effectieve online marketingstrategie voor dat bestaande klanten en vooral prospects ons vinden in o.a. Google en social media.

Waar kom je te werken

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor een drietal activiteiten binnen Nebim Groep. Te weten, Nebim Used Trucks, Nebim Used Parts en Nebim Verhuur.

  • Nebim Used Trucks: De specialist in aankoop en wereldwijde verkoop van gebruikte trucks, trailers en bedrijfswagens.
  • Nebim Used Parts: Via onze webshop verkoop van gebruikte Volvo- en Renault truckonderdelen.
  • Nebim Verhuur: 20 Jaar ervaring op het gebied van verhuur en leasing van trekkers, bakwagens en bedrijfswagens.

Wat zijn jouw werkzaamheden

Je komt te werken in een fanatiek team, informele sfeer, korte lijntjes en open communicatie. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en uitvoeren van onderstaande online marketingactiviteiten:

E-commerce
Het aantal verkopen via de Used Parts webshop blijft groeien. Om zoveel mogelijk klanten aan te trekken, optimaliseer je de e-commercestrategie van Nebim Used Parts. Hierbij zijn veel verschillende schakels: van aansprekende copywriting tot zicht op Google Analytics.

Websites
Zorgen dat onze websites gebruiksvriendelijk zijn. Dat de websitebezoekers vinden waar ze voor komen. De effectiviteit van onze websites verbeteren en zo de conversie verhogen.

Social media activiteiten
Onze doelgroepen bereiken én raken met de juiste inzet van social media. Je verdiept je in recente ontwikkelingen en bekijkt welke kansen we kunnen grijpen. Daarbij maak je een strategieplan met diverse social-campagnes afgestemd op onze doelgroepen.

Campagnes
Middels alle online marketingmiddelen diverse online campagnes ontwikkelen met als doel om meer bekendheid, meer klanten en meer omzet te genereren. Concrete doelen stellen, de juiste KPI’s koppelen en hier vervolgens een strategie op baseren.

Zoekmachinemarketing (SEO en SEA)
Je maakt onze websites vindbaar in Google. Je gaat daarbij onze Google Ads-campagne analyseren en optimaliseren en zorgt voor een hoge positie binnen de zoekresultaten.

Onze wensen

We zien graag iemand die hands-on is! Samen met het complete team de schouders eronder zetten en ondersteunen daar waar nodig. Een super leuke uitdaging, waarvoor het belangrijk is dat je met nieuwe initiatieven durft te komen en collega’s kunt motiveren om samen met jou nieuwe content te maken. Je bent op de hoogte van wat er online speelt en weet hier slim op in te spelen. 

Ben jij onze online marketeer?

Wil jij met de juiste inzet van social media mensen raken? Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kansen in online marketing? Bij ons kun je je verdiepen in recente trends en strategieën ontwikkelen om onze doelgroepen te bereiken. Samen met ons team zetten we de schouders eronder, motiveren we elkaar en maken we samen nieuwe content. En als je ook nog affiniteit hebt met de automotive, is dat helemaal mooi meegenomen. Reageer nu via de sollicitatieknop en kom ons team versterken!

Wat krijg je van ons?

Competitief salaris

Goed pensioen

Eindejaarsuitkering

Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Financiële extra's

Goede werksfeer

Veilige en gezonde werkomgeving

Diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

Een afgeronde Marketing opleiding met specialisatie online marketing

Ondernemend, creatief, teamplayer, hands-on, initiatiefrijk

Je kunt klantgericht denken en communiceren

Ervaring met Adobe pakketten

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van online communicatie

Tot slot, je bent enthousiast!

Enthousiast?
Neem direct contact op met Rob Evers

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Rob Evers, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt hem per mail via rob.evers@nebim.eu of telefonisch via +31 6 23 51 24 85 (ook WhatsApp).

Direct appen met Rob

Contact met Rob - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

E-mobility Technicus

E-mobility Technicus

Als E-mobility Technicus hou jij je o.a. bezig met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische trucks en lichte bedrijfswagens, en uiteraard het uitvoeren van de APK-keuringen in Venlo. Opleidingsprogramma mogelijk!

Lees meer
{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

** Dit formulier is niet geschikt voor de browser Internet Explorer. Gebruik: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari.

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: pdf, docx. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This