Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Parts manager Ninove

Ninove

Fulltime

Tijd voor iets nieuws!
Word 
parts manager bij Nebim 

Logo Volvo Trucks en Renault Trucks

Je staat in voor het organiseren, coördineren en uitvoeren van de dagelijkse activiteiten van het magazijn. Plaatst bestellingen, controleert deze bij ontvangst en boekt ze in. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en houdt hierbij rekening met de in– en uitgaande bewegingen in het magazijn. Nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke en de service-coördinator (technisch receptionist). Je bewaakt en faciliteert de magazijnworkflows en je beheert deze in het systeem. Zorgt voor de organisatie en administratieve opvolging van het magazijn. Als dit geen mooie uitdaging is?! Dus reageer direct!

Wat krijg je van ons?

Aantrekkelijke verloning

Extralegale voordelen

Vast dienstverband

Aangenaam uurrooster (vrije dag in de week)

Groepsverzekering

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Een organisatie met toekomstvisie

Goede werksfeer en diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

Verantwoordelijkheidsgevoel

Leergierig

Administratief en punctueel

Klantgericht en teamplayer

Oplossingsgericht denken

Sterk planmatig

Technische kennis

(Auto’s en/of vrachtwagens) is een pluspunt

OMSCHOLING

Bent u momenteel werkzaam als mekanieker en wilt u nog een stapje verder? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan naar deze vacature bij Nebim Ninove! Wij zoeken iemand die vooral gedreven is en graag het vak van Magazijnier leert. Ervaring is voor ons niet van belang, want alles is te leren. Laat u omscholen tot Magazijnier en krijg de verantwoordelijkheid over meer dan 10.000 onderdelen.

Via onze interne opleiding wordt u persoonlijk omgeschoold tot magazijnmedewerker en kunt u binnen een korte tijd zelfstandig aan de slag. Spreekt dit u aan of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op met ons op.

Plezier in werk en privé

Wij gaan voor plezier in werk

Iedere dag met een lach op je gezicht aan het werk met enthousiaste collega’s. Dat is waar wij als Nebim naar streven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we je natuurlijk graag een competitief salaris met extra’s. Maar het belangrijkste: we stemmen graag jouw wensen voor werk en privé met elkaar af.

Streven naar een goede afstemming privé en werk

Want we waarderen jou als persoon en daar hoort ook je thuissituatie bij. Je krijgt van ons de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren. Tijd voor je gezin en hobby is waar het bij ons ook om draait.

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Melissa Herman

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Melissa Herman, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt haar per mail via Melissa.herman@nebim.eu of telefonisch via +32 479 37 02 45‬ (ook WhatsApp).

Direct appen met Melissa

Contact met Melissa - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: pdf, docx. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This