Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Service-Coördinator

Zele

Fulltime

Tijd voor iets nieuws!
Word
Service-Coördinator bij Nebim 

Logo Volvo Trucks en Renault Trucks
Heb jij een passie voor automotive en sta je graag klanten te woord? Ben je daarnaast een geboren organisator die graag het werk in goede banen leidt? Zou je het leuk vinden om de service van onze Volvo Trucks-dealer vestiging in Zele naar een hoger niveau te tillen?

Als Service-Coördinator (technisch receptionist) zorg je er samen met ons team voor dat onze vestiging zich op vlak van service blijft onderscheiden in de sector. Je organiseert en coördineert de herstellingen en het onderhoud van de voertuigen van onze klanten en volgt de onderhoudsschema’s van de klanten voertuigen op. Je staat in voor het opmaken, plannen en controleren van de werkorders en communiceert hierover met de werkplaatsverantwoordelijke en het magazijn. Doordat je de klant met de glimlach op de hoogte houdt, blijft deze tevreden over onze service en de geleverde kwaliteit.

Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei bieden we je een gevarieerde job aan binnen een dynamische werkomgeving met korte lijnen waar zin voor initiatief sterk gewaardeerd wordt.

Wat krijg je van ons?

Aantrekkelijke verloning

Extralegale voordelen

Vast dienstverband

Bediendecontract

Groepsverzekering

Een organisatie met toekomstvisie

Goede werksfeer en diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

Bachelorsdiploma of gelijk door ervaring

Interesse in automobielsector

Technisch en commercieel inzicht

Klantgericht en flexibele teamplayer

Organisatorisch en administratief sterk

Gestructureerde en planmatige werker

Verantwoordelijkheidsgevoel

Oplossingsgericht denken

Vlot met PC

Plezier in werk en privé

Wij gaan voor plezier in werk

Iedere dag met een lach op je gezicht aan het werk met enthousiaste collega’s. Dat is waar wij als Nebim naar streven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we je natuurlijk graag een competitief salaris met extra’s. Maar het belangrijkste: we stemmen graag jouw wensen voor werk en privé met elkaar af.

Streven naar een goede afstemming privé en werk

Want we waarderen jou als persoon en daar hoort ook je thuissituatie bij. Je krijgt van ons de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren. Tijd voor je gezin en hobby is waar het bij ons ook om draait.

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Melissa Herman

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Melissa Herman, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt haar per mail via Melissa.herman@nebim.eu of telefonisch via +32 479 37 02 45‬ (ook WhatsApp).

Direct appen met Melissa

Contact met Melissa - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

** Dit formulier is niet geschikt voor de browser Internet Explorer. Gebruik: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari.

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: pdf, docx. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This