Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Servicecoördinator Trailerservice

Weert

30 - 38 uur/week

Tijd voor iets nieuws!
Word 
Servicecoördinator Trailerservice bij Nebim 

Volvo Trucks en Renault Trucks

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar versterking van ons team! Als Servicecoördinator ben je de spil tussen klant en onze trailer werkplaats. Jij zorgt ervoor dat de klant goed geholpen wordt maar dit doe je natuurlijk niet alleen. Dagelijks stem je de werkzaamheden af met de klant, werkplaats en magazijn om een zo prettig mogelijke ervaring bij alle betrokkenen te bewerkstelligen!

Dagelijks kom je als Servicecoördinator in aanraking met alle facetten van After Sales (planning, commercie, techniek, service) en ben je mede verantwoordelijk voor een goede organisatie van deze activiteit in Weert. Het betreft o.a. ontvangst en te woord staan van klanten, werkplaats planning, maken van offertes en telefonische ondersteuning voor klanten.

Je bent iemand die van aanpakken weet, van nature voorbeeldgedrag vertoont en in staat is het verschil te maken. Je hebt oog voor de behoefte van de klant, kunt verbanden leggen en ziet kansen. Met jouw positieve instelling en gezonde verstand zorg jij er samen met je collega’s voor dat we uitblinken in onze dienstverlening.

Je maakt deel uit van een team van Servicecoördinatoren welke dagelijks de werkzaamheden op onze vestigingen in goede banen leiden. Binnen dit team rouleren we met enige regelmaat van taken wat zorgt voor veel afwisseling. In deze uitdagende functie krijg je de kans om in versneld tempo een persoonlijke vakinhoudelijke groei door te maken en kennis van trailers, trucks, commercie en onderhoud op te doen. Elke dag is anders!

Competitief salaris

Z

Fulltime / Parttime

Goed pensioen

Eindejaarsuitkering

Goede werksfeer

Uitjes en feestjes

Wat krijg je van ons?

Goed salaris

Vergoedingen / toeslagen

Eindejaarsuitkering

Rooster vrije dag(en)

Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Goede werksfeer en diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

MBO/HBO werk- en denkniveau en afgeronde opleiding in technische richting

Affiniteit met transport en/of automotive

Communicatief vaardig en servicegericht

Klantgerichte werkhouding, flexibele en enthousiaste instelling

Teamspeler

Enthousiast?
Neem direct contact op met Rob Evers

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Rob Evers, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt hem per mail via rob.evers@nebim.eu of telefonisch via +31 6 23 51 24 85 (ook WhatsApp).

Direct appen met Rob

Contact met Rob - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

** Dit formulier is niet geschikt voor de browser Internet Explorer. Gebruik: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari.

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: pdf, docx. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This