Werken bij Nebim

Sollicitatieprocedure

Hoe gaan wij te werk?

Een leuke en uitdagende baan vinden is voor jou het belangrijkste. Voor ons is dat het vinden van de beste mensen. Wij laten je zien hoe we in een aantal stappen de geschikte kandidaat werven. Wij houden altijd de sollicitatiecode in ons achterhoofd. Dit pakket aan richtlijnen garandeert dat jij netjes wordt behandeld.
 

Functieprofiel opstellen

Eerst bepalen wij wat voor soort werknemer wij bij de functie zoeken. Daarvoor stellen wij een functieprofiel ofwel functieomschrijving op. Hiermee bepalen wij of een kandidaat geschikt is voor de functie binnen ons bedrijf.

Sollicitatiebrief en cv beoordelen

Uiteraard heb jij met jouw sollicitatiebrief aangegeven dat jij graag binnen onze organisatie wilt komen werken. Maar jij bent waarschijnlijk niet de enige die solliciteert. Hoe beoordelen wij de nogal verschillende reacties en cv’s? Wij doen dat op de volgende manier:

  • Wij beoordelen de sollicitatie met meerdere mensen.
  • Wij kijken naar jouw motivatie en proberen jou alvast te leren kennen.
  • Wij kijken of wij een match vinden voor ons opgestelde functieprofiel.

Sollicitatiegesprek voeren

Een geschikte kandidaat nodigen wij uit voor een gesprek. Hierbij voert de vestigingsleider dus een gesprek met jou. Eventueel kan op een later tijdstip nog een tweede of derde gesprek plaatsvinden. Deze gesprekken kunnen ook na werktijd gepland worden.

Beoordelen sollicitant

Na de gesprekken toetsen wij de bevindingen. Samen met de andere betrokkenen wegen wij de voor- en nadelen van jou. Pas jij binnen het gestelde functieprofiel? Heb jij de juiste kwalificaties en ervaring? Hoe verliep het gesprek? Was er een wederzijdse klik?

 

Arbeidsvoorwaardengesprek

Is de match met jou gevonden dan nodigen wij jou uit om over de arbeidsvoorwaarden te praten. Wij bespreken hierbij ook het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden die wij jou kunnen bieden.

Een nieuwe baan

Nu jij de ideale kandidaat voor onze vacature bent, rest slechts het 'papierwerk'. Wij stellen een arbeidsovereenkomst op aan de hand van de afspraken die wij tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek beiden hebben ondertekend. Dan is het zover; de werkplek kan gereed worden gemaakt. Wij zorgen dat alle eventuele andere arbeidsvoorwaarden zijn geregeld en verwelkomen jou als nieuwe werknemer.

Nebim in Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert
+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu

NEBIM.EU
Nebim in België
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)
+32 (0)9 216 76 10
info@nebim.eu