Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Verhuurcoördinator

Weert

Fulltime / Parttime

Word jij onze nieuwe verhuurcoördinator

Volvo Trucks en Renault Trucks
Je bent hét visitekaartje van Nebim Verhuur. Jouw ambitie is om onze verhuuractiviteit samen met je collega’s naar een nog professioneler niveau te tillen. Een goede dienstverlening staat hoog in het vaandel. Jij zorgt dat de klanten een optimale service ontvangen en je probeert alle uiteenlopende vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en in te vullen.

Je bent voor klanten ook hét aanspreekpunt, je informeert klanten en prospects over de diensten, prijzen en voorwaarden voor het huren van onze voertuigen. Je brengt offertes uit, maakt de planning voor uitgifte en inname. Je plant het onderhoud en wikkelt schades af. En niet onbelangrijk je verzorgt tevens alle administratieve taken binnen de afdeling, zoals het accuraat en tijdig maken en verwerken van facturen.

Als Verhuurcoördinator zorg je tevens voor het onderhouden en uitbreiden van ons klantenbestand. Je werkt in deze functie samen met ervaren collega’s binnen de mobiliteitsbranche die de klanten door en door kennen. Samen met deze professionals worden de verhuurdoelstellingen bepaald en nagestreefd.

Wat krijg je van ons?

Goed salaris

Vergoedingen / toeslagen

Eindejaarsuitkering

Vast dienstverband

Goed pensioen

Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Goede werksfeer en diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

MBO niveau

Commercieel ingesteld

Affiniteit met administratie

Teamplayer

Beheersing Engelse taal

Communicatieve vaardigheden

Denkt in oplossingen

Ambitie om jezelf te ontwikkelen

Plezier in werk en privé

Wij gaan voor plezier in werk

Iedere dag met een lach op je gezicht aan het werk met enthousiaste collega’s. Dat is waar wij als Nebim naar streven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we je natuurlijk graag een competitief salaris met extra’s. Maar het belangrijkste: we stemmen graag jouw wensen voor werk en privé met elkaar af.

Streven naar een goede afstemming privé en werk

Want we waarderen jou als persoon en daar hoort ook je thuissituatie bij. We proberen je rooster af te stemmen op je thuissituatie, zodat je bijvoorbeeld je kinderen naar school kunt brengen. Je krijgt van ons de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren. Tijd voor je gezin en hobby is waar het bij ons ook om draait.

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Rob Evers

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Rob Evers, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt hem per mail via rob.evers@nebim.eu of telefonisch via +31 6 23 51 24 85 (ook WhatsApp).

Direct appen met Rob

Contact met Rob - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker in Elsloo zorg je voor een correcte afwikkeling van alle activiteiten in het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig bestellen en leveren van onderdelen / accessoires…

Lees meer
Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker in Weert zorg je voor een correcte afwikkeling van alle activiteiten in het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig bestellen en leveren van onderdelen / accessoires…

Lees meer
{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: pdf, docx. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This