Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Vestigingsleider Ninove

Ninove

Fulltime

Tijd voor iets nieuws!
Word
Vestigingsleider bij Nebim 

Logo Volvo Trucks en Renault Trucks

Heb jij ervaring in de automotive en gaat jouw hart sneller kloppen van management? Vind jij het leuk om onze Volvo Trucks-dealer vestiging in Ninove naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

Samen met een team van 13 medewerkers (Service-coördinator, Magazijnier, Mekaniekers) zorg jij ervoor dat de vestiging zich blijft onderscheiden in de branche. Dit doe je door jouw team op zodanige manier te coachen en te begeleiden dat de verwachting van de klant iedere dag overtroffen wordt. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing.

Met jouw kritische en analytische blik verbeter je processen en vergroot je de efficiëntie op de vestiging. Je bent eindverantwoordelijke voor het resultaat van de vestiging. Daarnaast weet jij je team te inspireren en zorg je ervoor dat je collega’s elke dag met een glimlach aan de werkdag beginnen. 

Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei bieden we je een job aan waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. 

Wat krijg je van ons?

Aantrekkelijke verloning

Extralegale voordelen

Vast dienstverband

Groepsverzekering

Een organisatie met toekomstvisie

Goede werksfeer in een jong en gedreven team

Diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

Ervaring in de Automotive

Verantwoordelijkheidsgevoel

Uitstekende communicatieve vaardigheden

Kritische en analytische blik

Oplossingsgericht denken

Operationeel sterk

Woonachtig in de regio

Geen 9 tot 5 mentaliteit

De drive om de beste te willen zijn, samen met je collega's

Plezier in werk en privé

Wij gaan voor plezier in werk

Iedere dag met een lach op je gezicht aan het werk met enthousiaste collega’s. Dat is waar wij als Nebim naar streven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we je natuurlijk graag een competitief salaris met extra’s. Maar het belangrijkste: we stemmen graag jouw wensen voor werk en privé met elkaar af.

Streven naar een goede afstemming privé en werk

Want we waarderen jou als persoon en daar hoort ook je thuissituatie bij. Je krijgt van ons de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren. Tijd voor je gezin en hobby is waar het bij ons ook om draait.

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Melissa Herman

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Melissa Herman, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt haar per mail via Melissa.herman@nebim.eu of telefonisch via +32 479 37 02 45‬ (ook WhatsApp).

Direct appen met Melissa

Contact met Melissa - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

** Dit formulier is niet geschikt voor de browser Internet Explorer. Gebruik: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari.

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: pdf, docx. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This