Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Zaterdaghulp (bijbaan)

Venlo / Weert / Elsloo

Zaterdag / Parttime

Word nu zaterdaghulp bij Nebim 

Volvo Trucks en Renault Trucks

Wil jij je eigen geld verdienen op zaterdag en op je eigen benen leren staan? Wil jij op tijd afgewerkt zijn, zodat je ’s avonds met je vrienden opstap kan gaan? Wil jij doorgroeien in de monteurwereld? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou!

Als zaterdaghulp ben jij verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van de werkplaats. Jij zorgt ervoor dat het buiten en binnen in de werkplaats er goed uit ziet. Door jouw geleverde inspanningen kunnen de monteurs de hun materialen in de werkplaats altijd op de juiste plaats terugvinden. Zou je later zelf graag in de voetsporen staan van deze monteur, dan is hier zeker en vast een mogelijkheid toe.

Wacht niet langer en stuur ons een berichtje! Mogelijk kun jij zelfs doorgroeien als monteur binnen onze werkplaats… L€uk is het in ieder geval!

Wat krijg je van ons?

Competitief salaris

Vergoedingen

Eindejaarsuitkering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mogelijkheid om door te groeien

Goede werksfeer

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

Vanaf 16 jaar

Affiniteit met techniek

Goeie zin!

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Rob Evers

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Rob Evers, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt hem per mail via rob.evers@nebim.eu of telefonisch via +31 6 23 51 24 85 (ook WhatsApp).

Direct appen met Rob

Contact met Rob - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

{

“Bij Nebim ging het snel. Bij mijn oude werkgever zat ik vastgeroest. Nu 3 jaar verder heb ik een volwaardig diploma, C-E rijbewijs, een bak aan ervaring en als belangrijkste… een toekomst”

Erwin

“Ik vroeg me af of ik de stap wel moest nemen, maar na het eerste gesprek, dacht ik... dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb er geen spijt van. Bij Nebim krijg je het geregeld.”

Daan

“Ik zeg doen! Nebim geeft je kansen, vertrouwen en zekerheid. Wat wil je nog meer in deze tijd.”

Gerard

Solliciteer direct

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This