Werken bij Nebim

Sollicitatieprocedure

Hoe gaan wij te werk?

Een leuke en uitdagende baan vinden is voor jou het belangrijkste. Voor ons is dat het vinden van de beste mensen. Wij laten je zien hoe we in een aantal stappen de geschikte kandidaat werven. Wij houden altijd de sollicitatiecode in ons achterhoofd. Dit pakket aan richtlijnen garandeert dat jij netjes wordt behandeld.
 

Functieprofiel opstellen

Eerst bepalen we wat voor soort werknemer we bij de functie zoeken. Daarvoor stellen we een functieprofiel ofwel functieomschrijving op. Hiermee bepalen we of een kandidaat geschikt is voor de functie binnen ons bedrijf.

Sollicitatiebrief en cv beoordelen

Uiteraard heb je met je sollicitatiebrief aangegeven dat je graag binnen onze organisatie wilt komen werken. Maar je bent waarschijnlijk niet de enige die solliciteert. Hoe beoordelen we de nogal verschillende reacties en cv’s? We doen dat op de volgende manier:

  • We beoordelen de sollicitatie met meerdere mensen
  • We kijken naar je motivatie en proberen jou alvast te leren kennen
  • We kijken of we een match vinden voor ons opgestelde functieprofiel

Sollicitatiegesprek voeren

Een geschikte kandidaat nodigen we uit voor een gesprek. Hierbij voert de vestigingsleider dus een gesprek met jou. Eventueel kan er op een later tijdstip nog een tweede of derde gesprek plaatsvinden. Deze gesprekken kunnen ook na werktijd gepland worden.

Beoordelen sollicitant

Na de gesprekken toetsen we de bevindingen. Samen met de andere betrokkenen wegen we de voor- en nadelen van jou. Pas jij binnen het gestelde functieprofiel? Heb je de juiste kwalificaties en ervaring? Hoe verliep het gesprek? Was er een wederzijdse klik?

 

Arbeidsvoorwaardengesprek

Is de match met jou gevonden dan nodigen we je uit om over de arbeidsvoorwaarden te praten. We bespreken hierbij ook het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden die wij je kunnen bieden.

Een nieuwe baan

Nu jij de ideale kandidaat voor onze vacature bent, rest slechts het 'papierwerk'. We stellen een arbeidsovereenkomst op aan de hand van de afspraken die we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek beiden hebben ondertekend. Dan is het zover; de werkplek kan gereed worden gemaakt. We zorgen dat alle eventuele andere arbeidsvoorwaarden zijn geregeld en verwelkomen je als nieuwe werknemer.

Nebim in Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert
+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu

NEBIM.EU
Nebim in België
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)
+32 (0)9 216 76 10
info@nebim.eu