Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Op zoek naar een baan die je écht uitdaagt? Dan moet je bij Nebim zijn.

Waar wacht je nog op? Nebim daagt je graag uit met boeiende carrièremogelijkheden die passen bij jouw ambitie. Ontdek de inspirerende ervaringen en vind jouw perfecte baan. Eén ding is zeker: bij Nebim vind je plezier en uitdaging in je werk én een goede afstemming tussen werk en privé.
Lees de ervaringen…

“Het leukste aan mijn werk? Dat is de variatie in werkzaamheden. Elke dag is weer anders: ik doe keuringen, reparaties, onderhoud, tachograaf-ijkingen en stel diagnoses.”

Lees verder >

“Als Service Coördinator heb je een baan met veel afwisseling. Het is soms puzzelen voor gevorderden om de planning goed rond te krijgen, maar dat vind ik juist leuk.””

Lees verder >

“Vanaf het eerste moment ben ik hier goed opgevangen en heb ik me welkom gevoeld. Ik word op de werkvloer begeleid door een leermeester en leer het vak in de praktijk.”

Lees verder >

Werken in het magazijn saai? Niet bij Nebim! Daar weet Magazijnmedewerker Ismail alles van. “Het is echt een veelzijdige baan. In feite run je samen met je collega’s je eigen bedrijfje.”

Lees verder >

Overzicht vacatures Nebim Nederland

Volvo Trucks en Renault Trucks
E-mobility Technicus

E-mobility Technicus

Als E-mobility Technicus hou jij je o.a. bezig met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische trucks en lichte bedrijfswagens, en uiteraard het uitvoeren van de APK-keuringen in Venlo. Opleidingsprogramma mogelijk!

Lees meer

Enkele voordelen van werken bij Nebim

Volvo Trucks en Renault Trucks

Competitief salaris

Vergoedingen

+

Uitwisselingsmogelijkheden

Toeslagen

Z

Vast dienstverband

Roostervrije dagen

Goed pensioen

Z

Fulltime / Parttime

Opleidingsmogelijkheden

Eindejaarsuitkering

Werken aan A-merken

Veilige en gezonde werkomgeving

Doorgroeimogelijkheden

Goede werksfeer

Uitjes en feestjes

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem