Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Over Nebim

Totale Truck- en Trailerservice

Over

Toonaangevend

Nebim is officieel Volvo Trucks-dealer en Volvo Bus dealer in Nederland en België. Daarnaast officieel dealer van Renault Trucks en lichte bedrijfswagens in Nederland. In Nederland heeft Nebim dealer vestigingen in Weert, Venlo en Elsloo en in België in Gent, Zele, Ninove en Zwevegem. Maar ook een universele vestiging in Venlo (Nebim Freshpark) en Weert (Nebim Trailerservice).

Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Solutions, truck- en bestelwagenverhuur, lease, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim toonaangevend in de transportwereld.

Nebim history

Sinds 1936

Nebim is een naam met een zeer rijke transporthistorie. De Nederlandse Bedrijfsauto Import Maatschappij (NEBIM) werd op 1 februari 1936 te ’s Gravenhage opgericht. Nadat AB Volvo begin jaren tachtig de activiteiten als importeur overnam, leefde de naam Nebim voort als dealer in onder meer Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Aalsmeer en Venlo.

De huidige organisatie is in 2000 verzelfstandigd en sindsdien sterk gegroeid. Bij Nebim werken intussen meer dan 200 medewerkers en we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons komen versterken.

Meer weten over Nebim?

Bekijk Nebim historie met de progressie van de laatste 20+ jaar.

Even voorstellen

Rob Evers

Rob Evers

HR Nebim Nederland

Plezier in de werkplaatsen

Als HR zijn we op zoek naar mensen die energie krijgen van de drukte en dynamiek van de transportwereld en die onze klanten net dat beetje extra bieden. Wij willen kandidaten zo snel mogelijk helpen aan een nieuwe baan. Met plezier natuurlijk, want Nebim is een ontzettend leuke werkgever.

Melissa Herman

Melissa Herman

HR Nebim België

Jij op de juiste plek

Nebim staat voor iedereen open en benut talenten zo goed mogelijk. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Kortom: een mooi bedrijf dat klanten en medewerkers centraal stelt. Of je nou op zoek bent naar een job als een jobstudent of naar een voltijdse baan, ik zet mij in om jou op de juiste plek te krijgen!

Nebim vacatures

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en die kunnen wij jou zeker bieden! Zo kun je in onze moderne vestigingen aan de slag als allround truckmonteur, maar ook voor het onderhoud en de reparatie van opleggers en getrokken materieel. Ook de ondersteunde functies hebben wij iets te bieden.

Klik verder en kijk welke opties Nebim jou biedt…

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem