Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Ismail Rziak

‘Bij Nebim heb ik me kunnen ontwikkelen’

Werken in het magazijn saai? Niet bij Nebim! Daar weet Magazijnmedewerker Ismail Rziak (36) alles van. “Het is echt een veelzijdige baan. In feite run je samen met je collega’s je eigen bedrijfje.”

25.000 onderdelen beheren

“Als Magazijnmedewerker heb je een aantal verschillende taken. Je verkoopt onderdelen aan de balie en ondersteunt de monteurs in de werkplaats. Mijn collega en ik zorgen ervoor dat zij de onderdelen uit het magazijn krijgen die zij nodig hebben. Sommige werkzaamheden zijn goed vooruit te plannen. Als een monteur morgen een onderhoudsbeurt doet of andere geplande werkzaamheden heeft staan, dan verzamelen wij vandaag alvast de spullen die hij daarvoor nodig heeft zodat hij de volgende ochtend meteen aan het werk kan.”

“Sommige dingen gebeuren spontaan en dat moet je snel schakelen, als er bijvoorbeeld een voertuig binnenkomt met een defect onderdeel. In dat geval ga je in het magazijn op zoek naar het onderdeel zodat de monteur snel aan de slag kan. Ook verkoop je aan de balie onderdelen aan klanten.”

Bij Nebim heb ik mijn vaardigheden uitgebreid

Ismail Rziak Nebim 1

“Ik werk nu bijna vier jaar in het magazijn van Nebim. Vroeger heb ik de opleiding autotechniek gevolgd en in mijn vorige baan heb ik logistieke ervaring opgedaan. Bij Nebim heb ik de kans gekregen om die twee dingen te combineren en mezelf verder te ontwikkelen. Toen ik hier kwam wist ik niks van trucks, dus dat heb ik in de praktijk geleerd.”

“Gaandeweg heb ik mijn vaardigheden uitgebreid. Als Magazijnmedewerker ben je hier veel meer dan een orderpicker. Je doet ook het voorraadbeheer en pakt binnengekomen onderdelen uit. Daarnaast hou je de administratie bij en verkoop je onderdelen aan de balie. In feite run je samen met je collega’s je eigen bedrijfje. Het is een veelzijdige, dynamische baan.”

“Het is echt een veelzijdige baan. In feite run je samen met je collega’s je eigen bedrijfje.”

Tijd voor de kinderen

“In principe werken we in het magazijn doordeweeks binnen de openingstijden en om de paar weken op vrijdagavond en zaterdagochtend. In overleg is er heel veel mogelijk. Zo heb ik op maandag afwijkende werktijden zodat ik mijn kinderen naar school kan brengen. Je werkt hier samen met een hechte groep collega’s, we gaan voor elkaar door het vuur.

Als een monteur storingsdienst heeft en mij belt omdat hij een specifiek onderdeel zoekt, dan help ik hem graag. Dat vind ik ook het leuke. Met elkaar zetten we de schouders eronder om de klant zo snel en goed mogelijk te helpen.”

Ismail Rziak Nebim 2

Graag een stapje extra zetten

“Nebim is een heel sociale, meegaande en betrokken werkgever. Dat geldt zowel voor de leuke dingen, zoals personeelsfeestjes andere leuke uitjes, als persoonlijk als je ergens mee zit. Toen er iets in mijn thuissituatie veranderde, kwam mijn leidinggevende naar me toe om mij te steunen en te vragen of ze iets voor me konden doen. Je wordt hier gezien als persoon. Voor zo’n werkgever ben je graag bereid om een stapje extra te zetten.”

Benieuwd wat jij bij Nebim kunt doen?

E-mobility Technicus

E-mobility Technicus

Als E-mobility Technicus hou jij je o.a. bezig met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische trucks en lichte bedrijfswagens, en uiteraard het uitvoeren van de APK-keuringen in Venlo. Opleidingsprogramma mogelijk!

Lees meer

Op zoek naar een baan die je écht uitdaagt? Dan moet je bij Nebim zijn

Waar wacht je nog op? Nebim daagt je graag uit met boeiende carrièremogelijkheden die passen bij jouw ambitie. Ontdek de inspirerende ervaringen en vind jouw perfecte baan. Eén ding is zeker: bij Nebim vind je plezier en uitdaging in je werk én een goede afstemming tussen werk en privé.

Frank vd Sterren Nebim 1

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem