Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Joey Derix

‘We zijn een hechte club’

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht is een baan als Service Coördinator bij Nebim iets voor jou. Laat je inspireren door Joey Derix (30). Joey is een zij-instromer die bij Nebim aan de slag is gegaan als Service Coördinator. “De afwisseling van deze baan vind ik leuk.”

Als Service Coördinator ben je de spin in het web

“Het is niet in één zin samen te vatten wat je als Service Coördinator doet. Je bent het eerste aanspreekpunt, heel veel lijntjes komen hier samen. Klanten die bellen om een afspraak te maken in de werkplaats, komen bij ons terecht. Is een truck klaar? Dan bellen wij de klant. Komt een monteur tijdens de werkzaamheden bijzonderheden tegen? Dan nemen wij contact op met de klant om te overleggen. Ook klanten die onderweg zijn gestrand of zonder afspraak langskomen met een probleem, staan we te woord en proberen we zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast maken we de werkplaatsplanning.”

Joey Derix Nebim 1

Geen dag is hetzelfde

“Als Service Coördinator heb je een baan met veel afwisseling. Als je om 7.30 uur begint, weet je niet wat de dag allemaal gaat brengen. Je wisselt ook steeds tussen werkzaamheden, dat vind ik juist leuk. De ene keer ben je vooral bezig met de planning van die dag, de andere dag ben je meer bezig met de voorbereiding voor de komende dagen en weken. Het is soms puzzelen voor gevorderden om de planning goed rond te krijgen, maar dat vind ik juist leuk.”

“Als Service Coördinator heb je een baan met veel afwisseling in je werkzaamheden, dat vind ik juist leuk.”

Iedereen is bereid om je te helpen

“Ik werk nu een paar maanden bij Nebim Venlo als Service Coördinator. Hiervoor werkte ik als buitendienstmonteur in de machinebouw. Omdat mijn knie niet meer zo geweldig is, zocht ik iets anders. Mijn vader heeft altijd een transportbedrijf gehad en reed met Volvo Trucks. Dat is mijn link met trucks en Nebim.”

“Toen ik hier begon, ben ik goed ingewerkt door een ervaren collega die me wegwijs heeft gemaakt in de programma’s waar we mee werken. Je wordt van alle kanten ondersteund en iedereen is graag bereid om je te helpen. Er hangt hier een positieve sfeer: we zijn een hechte club. Met elkaar zetten we ons in om het zo goed mogelijk te doen voor de klant en het bedrijf. Die mentaliteit bevalt mij heel goed.”

Joey Derix Nebim 2
Joey Derix Nebim 3
Joey Derix Nebim 4

Benieuwd wat jij bij Nebim kunt doen?

E-mobility Technicus

E-mobility Technicus

Als E-mobility Technicus hou jij je o.a. bezig met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische trucks en lichte bedrijfswagens, en uiteraard het uitvoeren van de APK-keuringen in Venlo. Opleidingsprogramma mogelijk!

Lees meer

Op zoek naar een baan die je écht uitdaagt? Dan moet je bij Nebim zijn

Waar wacht je nog op? Nebim daagt je graag uit met boeiende carrièremogelijkheden die passen bij jouw ambitie. Ontdek de inspirerende ervaringen en vind jouw perfecte baan. Eén ding is zeker: bij Nebim vind je plezier en uitdaging in je werk én een goede afstemming tussen werk en privé.

Frank vd Sterren Nebim 1

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem