Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Diagnosetechnieker ZWEVEGEM

Zwevegem

Fulltime

Tijd voor iets nieuws!
Word
diagnosetechnieker bij Nebim in Zwevegem

Logo Volvo Trucks en Renault Trucks

Heb jij een passie voor automotive en een bovengemiddelde interesse in elektriciteit/elektronica en hydrauliek? Sleutel je graag aan trucks, ben je een rasechte speurneus en goed vertrouwd met diagnoseapparatuur? Zou je het leuk vinden om de kwaliteit van het geleverde werk in onze Volvo Trucks-dealer vestiging te Zwevegem met jouw inzicht, ervaring en technische kennis naar een nòg hoger niveau te tillen?

Als diagnosetechnieker speel je een cruciale rol in ons atelier. Oorzaken van pannes uitzoeken en een correcte diagnose stellen? Check! Zowel mechanische als elektronische herstellingen efficiënt en correct uitvoeren? Dubbel check!! Daarnaast voer je ook de ijking van tachografen en begrenzers uit én sta je in voor de inspecties in kader van technische keuringen. Je houdt de werkplaatsverantwoordelijke op een verstaanbare manier op de hoogte over de ingrepen die je doorvoerde. Doordat we de klant op een heldere manier een update kunnen geven over de uitgevoerde werken, blijft deze tevreden over onze service, expertise en de geleverde kwaliteit. Bovendien kijk je vanuit jouw rol vooruit, dus anticipeer je en denk je kritisch mee over hoe bepaalde defecten en storingen in de toekomst te vermijden.

Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei bieden we je een gevarieerde job aan binnen een dynamische werkomgeving met korte lijnen. Leergierige medewerkers met zin voor initiatief en een proactieve houding worden sterk gewaardeerd en voelen zich snel thuis in onze toegankelijke organisatie.

Wat krijg je van ons?

Aantrekkelijke verloning

Extralegale voordelen

Vast dienstverband

Groepsverzekering

Continue opleiding (intern en extern)

Persoonlijke begeleiding door onze technisch trainer

Een organisatie met toekomstvisie

Goede werksfeer en diverse uitjes en feestjes

Neem direct contact op

Wat heb je nodig?

Bachelor Automechanica of Graduaat Autotechnologie

Ofwel minstens 5 jaar relevante ervaring

Interesse in automobielsector

Sterk technisch inzicht

Oplossingsgericht denken

Gestructureerde en nauwkeurige werker

Nieuwsgierig en leergierig

Flexibele teamplayer

Plezier in werk en privé

Wij gaan voor plezier in werk

Iedere dag met een lach op je gezicht aan het werk met enthousiaste collega’s. Dat is waar wij als Nebim naar streven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we je natuurlijk graag een competitief salaris met extra’s. Maar het belangrijkste: we stemmen graag jouw wensen voor werk en privé met elkaar af.

Streven naar een goede afstemming privé en werk

Want we waarderen jou als persoon en daar hoort ook je thuissituatie bij. Je krijgt van ons de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren. Tijd voor je gezin en hobby is waar het bij ons ook om draait.

Enthousiast? Wij spreken je graag!

 

Neem direct contact op met Melissa Herman

Van interesse wordt gelijk werk gemaakt. Onze HR-afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw wensen zijn.

Wil je eerst meer informatie over een baan, dan staat Melissa Herman, HR bij Nebim, je graag te woord. Je bereikt haar per mail via Melissa.herman@nebim.eu of telefonisch via +32 479 37 02 45‬ (ook WhatsApp).

Direct appen met Melissa

Contact met Melissa - Nebim

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Interessante vacatures?

** Dit formulier is niet geschikt voor de browser Internet Explorer. Gebruik: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari.

Solliciteer direct

Kies bestandNog geen bestand gekozenGeaccepteerde bestandstypen: js, mpp. - Max. bestandsgrootte: 2 MB

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem

 

Share This