Nebim is officieel Truck dealer | Totale Truck- en Trailerservice

Overzicht vacatures monteurs Trucks, Trailers en Lichte bedrijfswagens

Nebim is officiële dealer van Volvo Trucks / Renault Trucks en lichte bedrijfswagens en service specialist van Kraker Trailers met vestigingen in Venlo, Weert en Elsloo.

Of je nu uit de truckbranche / vrachtwagenbranche, personenwagen branche of andere (automotive) technische branche komt, bij Nebim is er altijd behoefte aan vrolijke collega’s die ons helpen de klus te klaren. Dus kijk snel of er een vacature voor jou bij zit en neem contact met ons op!

Volvo Trucks, Renault Trucks, Renault bedrijfswagens en Kraker Trailers
E-mobility Technicus

E-mobility Technicus

Als E-mobility Technicus hou jij je o.a. bezig met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische trucks en lichte bedrijfswagens, en uiteraard het uitvoeren van de APK-keuringen in Venlo. Opleidingsprogramma mogelijk!

Lees meer

Op zoek naar een baan die je écht uitdaagt? Dan moet je bij Nebim zijn.

Waar wacht je nog op? Nebim daagt je graag uit met boeiende carrièremogelijkheden die passen bij jouw ambitie. Ontdek de inspirerende ervaringen en vind jouw perfecte baan. Eén ding is zeker: bij Nebim vind je plezier en uitdaging in je werk én een goede afstemming tussen werk en privé.
Lees de ervaringen…

“Het leukste aan mijn werk? Dat is de variatie in werkzaamheden. Elke dag is weer anders: ik doe keuringen, reparaties, onderhoud, tachograaf-ijkingen en stel diagnoses.”

Lees verder >

“Vanaf het eerste moment ben ik hier goed opgevangen en heb ik me welkom gevoeld. Ik word op de werkvloer begeleid door een leermeester en leer het vak in de praktijk.”

Lees verder >

Enkele voordelen van werken bij Nebim

Volvo Trucks en Renault Trucks

Competitief salaris

Vergoedingen

+

Uitwisselingsmogelijkheden

Toeslagen

Z

Vast dienstverband

Roostervrije dagen

Goed pensioen

Z

Fulltime / Parttime

Opleidingsmogelijkheden

Eindejaarsuitkering

Werken aan A-merken

Veilige en gezonde werkomgeving

Doorgroeimogelijkheden

Goede werksfeer

Uitjes en feestjes

Solliciteren bij Nebim gaat snel en eenvoudig

1

Neem contact op

2

We spreken af

3

w

Je gesprek

4

...en aangenomen!

Nebim

Werken bij Nebim

Als je kiest voor een baan binnen de Nebim Groep, dan heb je niet alleen leuk en interessant werk. Je werkt met de nieuwste technieken, krachtige motoren en veel variatie. Ongeacht in welke functie je aan de slag gaat, jouw werk maakt zeker het verschil. Samen met bijna 200 toekomstige collega's, verdeeld over Nederland en België, werk je aan jouw toekomst, die van de transportwereld en Nebim.

Nederland

Venlo
Weert
Elsloo

NEBIM.EU

België

Gent
Zele
Ninove
Zwevegem